אאא

40 דק | חלבי | קל

 רשימת מצרכים:

  • 120 גרם חמאה רכה מאוד
  • 3/4 כוס סוכר חום בהיר
  •  4 כפות סוכר לבן
  •  1 כפית תמצית וניל
  •  3 ביצים
  • 1/2  כפית מלח
  • 1  כוס קמח לבן מנופה
  •  100 גרם שוקולד לבן
  •  50 גרם שוקולד לבן קצוץ
  •  100 גרם פקאן קצוץ
  •  100 גרם פיסטוקים קצוצים גס 

אופן ההכנה: 

  • ממיסים בסיר חמאה ושוקולד לבן, מסירים מהאש ומערבבים בעזרת כף עץ.
  • מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, מלח והווניל.
  • מערבבים ומוסיפים קמח ותוספות
  • מעבירים לתבנית מלבנית, או מרובעת מרופדת
  • מקשטים בתוספות ואופים ב- 170 מעלות כ- 30 דקות
  • מצננים ופורסים לקוביות.