1. לסיר בינוני, מוסיפים 1/4 כוס (60 מ"ל) מים על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הגזרים, מכסים ומאדים עד שהם מתרככים, כ-5 דקות. מסננים.
2. מחזירים את הסיר לחום לבינוני-גבוה, עד לייבושו, במשך כ-10 שניות. מוסיפים את הגזרים, המלח והפלפל ומבשלים כדקה אחת, תוך ערבוב מדי פעם.
3. מוסיפים לסיר את החומץ הבלסמי והסוכר החום ומערבבים היטב לאיחוד. מניחים לגזרים להתבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מצופים היטב בזיגוג, כ-2 דקות.